About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

BIOGRAFIE: Meryem Uzerli - Hurrem

  Meryem Uzerli (Hurrem) ~ Biografie

BIOGRAFIE: Meryem Uzerli - Hurrem
Sursa foto: https://ro.pinterest.com
Nume complet: Meryem Sarah Uzerli
Data nașterii:12 august 1983 (vârsta 34)
Locul nașterii: Kassel, Germania
Studii: Schauspiel Studio Frese - Universitatea Freie Waldorf
Ocupație:  actriță și model
Naționalitate: turcă-germană
Religie: Musulmană
Zodie: Leu
Înălțime: 1,73 m
Culoare ochilor: Albaștri
Relațiile de iubire: Alp Ozcan (2016) și Can Ates (2012 - 2013).
Căsătorită: Nu
Copii: Lara Uzerli
Părinți: Ursula Uzerli și Hüseyin Uzerli
Frați/surori: Danny (frate vitreg), Christopher (frate vitreg), Canan Uzerli (sora)
Website: www.meryem.me

 Îndrăgita și frumoasa actriță din filmul "Suleyman Magnificul" este de origine turcă-germană, s-a născut în Kassel, Germania la data de 12 august 1983, iar tatăl ei este turc și mamă nemțoaică (actriță și ea). Ea mai are o soră și doi frați mai mari. 

Meryem Uzerli a studiat actoria!

 Din anul 2000 și până în 2003, a studiat actoria la studioul Freșe din Hamburg și a luat parte la părți minore în mai multe producții germane. 

Limba maternă și alte limbi vorbite:

 Limbă ei maternă este germană, dar vorbește bine engleză și a învățat și limbă turcă pentru a juca în seriale turcești. 

Meryem Uzerli s-a mutat definitiv în Turcia!

Anul 2011: Frumoasa și talentata actriță s-a mutat la Istanbul și a început filmările pentru serialul "Muhteşem Yüzyıl" (2011–2013). 


CITEȘTE ȘI:  Interviu cu frumoasa actriță Meryem Uzerli! Proiecte noi! - O noua versiune a filmului Cingöz Recai

Serialul care i-a adus succesul și-a făcut-o celebră în toate colțurile lumii!
Meryem Uzeli s-a făcut cunoscută în întreaga lume prin rolul din serialul "Muhteşem Yüzyıl  ~ Suleyman Magnificul", unde o interpretează pe sultana Hurrem, o dramă istorică cu care a câștigat "Premiul Golden Butterfly"(Fluturele de Aur) pentru cea mai bună actriță din film. 
[ads-post]

Impresii și păreri personale despre și ce m-a impresionat la serialul istoric "Suleyman Magnificul"!

 Personajul Hurrem pe care ea îl interpretează în acest film o prezintă ca pe o femeie ambițioasă cu un caracter puternic, capabilă să domine tot imperiul și să folosească orice mijloace pentru a-și atinge scopul... Ceea ce m-a impresionat și pe mine este iubirea ei sinceră care i-o poartă sultanului Suleyman, și faptul că doar iubirea pentru el poate să o doboare în această fascinantă dramă istorică.

 Viața pe care o duc personajele din palat este tot timpul ca și-o frunză purtată de vânt și mereu trebuie să stai în direcția vântului și să pășești spre el, să nu te lași împins/ă.. De aici au pornit și toate intrigile între sultane și lupta pentru putere și toate aceste lucruri doar pentru a te proteja pe tine însuti și familia. Iar pe Sultana Hurrem aș putea să o caracterizez ca pe o femeie cu un caracter puternic și o voință de fier, inteligență, capabilă, luptătoare și devotată sultanului Suleyman. 

Impresii și păreri personale despre actrița Meryem Uzerli!

 Meryem Uzerli interpretează foarte bine personajul lui Hurrem, dar și alte roluri,  ea este o actriță demnă roluri principale. În viață reală Meryem Uzerli este o femeie deosebită care te fascinează prin șarmul și frumusețea ei. O frumusețe naturală putem să vedem pe chipul ei, care radiază de fericire și ne uimește de fiecare data prin inteligența ei. 

 Meryem Uzerli este mereu cu zâmbetul pe buze, acel zâmbet angelic care fură inimile bărbaților, dar nu are noroc în dragoste. Frumoasă actriță are o mulțime de fani și admiratori, dar inima ei încă mai cauta iubirea sinceră și pură.
AFACERE  ȘI CARIERĂ!
 Meryem Uzerli s-a lansat în lumea afacerilor cu o gama de produse cosmetice care îi poartă numele și în toți acești ani și-a continuat și cariera actoricească. Anul acesta, mai exact în luna aprilie, frumoasa actriță a plecat în vacantă în Dubai, unde și-a lansat și gama de produse de machiaj.

VIATA PERSONALĂ:  
Meryem Uzerli are o scumpete de fetita și s-a dedicat trup și suflet creșterii fetitei ei Lara.
Frumoasa actriță a fost părăsită de Can Ates, tatăl Larei și a trecut printr-o depresie cumplită în urma cu 4 ani, iar după un timp a avut mai multe relații pasagere, ultima fiind cu afaceristul Alp Ozcan.

Copii

NumeSexulNăscut/ăAniTatăl 
LaraFemeie10th February, 20143 aniCan Ates

Statisticile relațiilor de iubire

TipulTotalDurataMedieCea mai scurta
Dating28 luni, 5 zile7 luni, 4 zile6 luni, 4 zile
Total28 luni, 5 zile7 luni, 4 zile6 luni, 4 zile

  • 2010: 47th International Antalya Golden Orange Film Festival ~ Premiul special al juriului Journey of No Return
  • 2011: 24th Tüketici Academy Award ~ Cea mai bună actriță în rol principal Suleyman Magnificul
  • 2011: Silver Horse Award ~ Cea mai bună actriță ~ Suleyman Magnificul
  • 2011: TV Stars Award ~ Cea mai bună actriță ~ Suleyman Magnificul
  • 2011: 38th Golden Butterfly Award ~ Premiul special ~ Suleyman Magnificul
  • 2011: Marmara University ~ Cea mai bună actriță ~ Suleyman Magnificul
  • 2011: TV Oscars ~ Cea mai bună actriță ~ Suleyman Magnificul
  • 2011: 2nd AyakliGazete.com Awards ~ Cea mai bună actriță ~ Suleyman Magnificul
  • 2011: Turkish Antalya Television Award Cea mai bună actriță într-un serial de dramă Suleyman Magnificul Nominalizare
  • 2012: Turkey GQ Awards ~ Femeia anului
  • 2012: 39th Golden Butterfly Award Cea mai bună actriță Suleyman Magnificul Câștigat
  • 2012: Galatasaray University Cea mai bună actriță de film și seriale Suleyman Magnificul
  • 2012: Istanbul Kültür University Cea mai bună actriță într-un serial de dramă Suleyman Magnificul
  • 2012: Golden MDG Award Cea mai bună actriță în rol principal într-un serial de dramă Suleyman Magnificul
  • 2012: Magazinci.com Honorary Awards Cea mai bună actriță Suleyman Magnificul Câștigat
  • 2012: Magazine Journalists Association Cea mai bună actriță a anului Suleyman Magnificul
  • 2012: Yıldız Technical University Cea mai populară actriță într-un serial Suleyman Magnificul
  • 2012: 3rd AyakliGazete.com Awards Cea mai bună actriță Suleyman Magnificul Nominalizare
  • 2012: Turkish Antalya Television Award Cea mai bună actriță într-un serial de dramă Suleyman Magnificul Nominalizare
  • 2012: Aydın University Istanbul ~Cea mai populară actriță într-un serial~Suleyman Magnificul
  • 2012: Radikal Awards ~ Cea mai bună actriță ~ Suleyman Magnificul
  • 2012: Andy-Ar Awards ~ Cea mai bună actriță a anului ~ Suleyman Magnificul
  • 2012: Esenler 2012 Most Successful People Names ~ Cea mai bună actriță a anului ~ Suleyman Magnificul
  • 2013: 11th Stars Award Ceremony ~ Cea mai admirată actriță de televiziune din 2012 ~ Suleyman Magnificul
  • 2013: 20th İtü Emös Achievement Awards ~ Cea mai bună actriță ~ Suleyman Magnificul
  • 2013: Turkish Antalya Television Award ~ Cea mai bună actriță într-un serial de dramă ~ Suleyman Magnificul
  • 2013: 4th AyakliGazete.com Awards ~ Cea mai bună actriță ~ Suleyman Magnificul
  • 2016: 7th Beirut International Awards Festival ~ Cea mai bună actriță Internatională 

Filmografie

FilmAnul CaracterTip
Ö2017Film
T2017Film
Cingöz Recai2017GözeFilm
My Mother's Wound2016MarijaFilm
Gecenin Kraliçesi2016SelinSerial
Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz2015SuzanSerial
Das ist ja das Leben selbst!2011Vorsprecherin (as Meriem Sahra Userli)Film
Magnificent Century2011Hurrem SultanSerial
Jetzt aber Ballett2011Sasha Kitano (as Meriem Sahra Userli)Film
Journey of No Return2010Stewardess 2 (as Meriem Sahra Userli)Film
Lover's Guide2010Mara (as Meriem Sahra Userli)Film
WALF: We All Love Football2010Lena (as Meriem Sahra Userli)Serial
Sterne über dem Eis2009Studentin (as Meriem Userli)Serial
The Line2009Anna (as Meriem Sahra Userli)Film
Das total verrückte Wochenende2009Serial
Notruf Hafenkante2007Serial
Der Staatsanwalt2005Serial
Inga Lindström2004BrittaSerial
Ein Fall für zwei1981Serial

    05 Octombrie 2017
    Actualizat la ora 10:05

    Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!


    Sursa foto/info: https://en.wikipedia.org/wiki/Meryem_Uzerli,
    https://nz.pinterest.com, www.instagram.com
    BIOGRAFIE: Meryem Uzerli - Hurrem


     Interviu cu frumoasa actriță Meryem Uzerli!

     Interviu cu frumoasa actriță Meryem Uzerli!
    Celebra și faimoasa actriță Meryem Uzerli
    Frumoasa actriță Meryem Uzerli
    Meryem Uzerli

    Indragita si frumoasa actrita din filmul Suleyman Magnificul este de origine turca-germana, s-a nascut in Kassel, Germania la data de 12 august 1983, iar tatal ei este turc si mama nemtoaica (actrita si ea). Ea mai are o sora si doi frati mai mari.

    Trimiteți un comentariu

    Mesaje

    [blogger][facebook][disqus]

    Author Name

    {picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Un produs Blogger.